Na tržištu od 2000. g., 1,2 miliona zadovoljnih korisnika u svijetu

- Potiče zdravlje srca i krvožilnog sustava
- Poboljšava cirkulaciju krvi i dotok krvi u srce
- Snizuje visok krvni tlak
- Jedini suplement dostupan preko interneta čija je učinkovitost u snižavanju krvnog tlaka dokazana u dvostruko slijepom ispitivanju na ljudima
- 100% prirodan proizvod
- Napravljen u skladu s najstrožim regulatornim pravilima

Pročitajte što kažu korisnici Alistrola »

Doziranje

Trebali biste uzeti tri (3) kapsule ujutro i tri (3) kapsule navečer, po mogućnosti na prazan želudac. Ako je vaša hipertenzija prilično ozbiljna, možete dodatno uzeti tri (3) kapsule usred dana, također po mogućnosti na prazan želudac. Ali nemojte prijeći (10) kapsula u bilo kojem razdoblju od 24 sata.

Jedinstveni biljni sastojci koji se koriste u Alistrolu su istraženi i razvijeni tijekom godina. Iako njihove prednosti još nisu široko poznate na zapadu, oni su korišteni već najmanje tisućljeće u Aziji, i imaju mnogo znanstvenih istraživanja da podupru njihove smatrane prednosti. Od nedavno postoji trend da se primijene zapadne eksperimentalne medicinsko-istraživačke metode za proučavanje učinaka biljnih formula, i rezultati do sada su obećavajući.

Studije su pokazale da ključni sastojci u Alistrolu mogu pomoći vašem tijelu u održavanju zdravih arterija, što rezultira u manjem otporu za protok krvi.

Naručite Alistrol protiv visokog tlaka!


Svi sastojci Alistrola se prikupljaju, obrađuju, i proizvode u Alistrolovim proizvodnim objektima, da se osigura najbolja kontrola kvalitete i najveća učinkovitost svakog sastojka. Alistrol ima stroge operativne standarde kontrole kvalitete, kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost. Za povećanje ljekovitih učinaka i smanjenje nuspojava svake pojedine biljke, mi koristimo patentiranu tehniku obrade punog-spektra i specijaliziranu formulaciju za svaki proizvod. Aktivni sastojci svake biljke su ispitani analizom potpunog-spektra tekućinske kromatografije visoke djelotvornosti (HPLC) prije i poslije obrade, i oni su oslobođeni teških metala i drugih štetnih kemikalija.

Alistrol se može sigurno uzimati u kombinaciji s lijekovima na recept ili drugim dodacima. Alistrol radi svoj posao prirodno, i nema otkrivenih štetnih interakcija između Alistrola i lijekova na recept ili drugih dodataka. Možete nastaviti uzimati vaše lijekove na recept, ili druge dodatke, kako vas je savjetovao liječnik.

Možete također nastaviti uzimati Alistrol, ako tako odlučite, i nakon što se vaš krvni tlak vrati u zdrav normalni raspon. Ta promjena, ako se dogodi, vjerojatno će doći u roku od dva do četiri tjedna. Možete poželjeti tada smanjiti dozu na samo dvije kapsule ujutro i dvije po noći, ako već uzimate i dvije sredinom dana. Alistrol je apsolutno siguran za uzimanje na regularnoj osnovi.

Alistrol Health proizvodi i distribuira ovaj vodeći svjetski prirodni dodatak koji uključuje sastojke za koje se smatra da podržavaju zdrav krvni tlak i zdravo srce. Naši sastojci su pažljivo kombinirani, s preciznom-postotnom točnosti, kako bi se suprotstavili visokom krvnom tlaku što je učinkovitije moguće. Proizveden pod nadzorom Stacey Miller, N.D. i ostalih industrijskih stručnjaka, Alistrol je propagiran kao najefikasniji i najsigurniji prirodni dodatak, te je utvrđeno da djeluje s izvanrednim rezultatima.

Posavjetujte se s liječnikom prije uzimanja Alistrola (ili bilo kojeg drugog dodatka) ako ste trudni ili dojite. Učinci sastojaka u Alistrolu tijekom trudnoće ili dojenja nije ispitani.

Alistrol nije lijek, i nije namijenjen dijagnosticirati, liječiti, izliječiti, ili spriječiti bilo koju bolest. Alistrol ne treba uzeti u obzir kao zamjenu za bilo koji FDA-odobreni lijek ili stručno medicinsko liječenje.

Počela sam uzimati Alistrol prije godinu dana i imala fenomenalne rezultate! Potpuno sam odbacila moje lijekove na recept i moj krvni tlak je na normalnoj razini.

Hvala Alistrolu što mi je spasio život.
Donna Clarke (31) - Palm Springs, California

Više svjedočanstava>>>

HIDE

Cardiofy - protiv visokog tlaka i za zdravlje srca

- Snizuje visok krvni tlak
- Potiče zdravlje srca i krvožilnog sustava
- Poboljšava cirkulaciju krvi i dotok krvi u srce
- Djelotvornost ispitana u kliničkim isptivanjima
- 100% prirodan proizvod
- Napravljen u skladu s najstrožim regulatornim pravilima

Cardiofy - svjedočanstva

Pozdrav, moje ime je Paul Russell. Zovem u vezi Cardofy-a. Koristim Cardiofy oko 2 mjeseca. I nevjerojatno, je li moj krvni pritisak niži! Moj krvni pritisak bio bi došao i do 199. Reklo bi se previše. I to je tako, obe vrijednosti bile su visoke.

 Nakon što sam počeo uzimati Cardiofy, dogodilo se nešto nevjerojatno za mene! Moj krvni pritisak bio je oko 146/80-82. A prethodno je bio 195-200/99. I to je bilo jako loše. Inače nisam htio ići liječniku jer nisam želio uzimati sintetičke lijekove za krvni tlak. Htio sam nešto prirodno. I to je na kraju ispao Cardiofy. On stvarno djeluje! Ja sam u to uvjeren jer govorim iz prve ruke. .... Svatko tko bude koristio Cardiofy otkrit će da će on sniziti krvni pritisak bez nuspojava...Pozdrav!
Paul (62 god.) - Idaho, SAD
Više svjedočanstava>>>